Stort utvalg av underholdning og aktiviteter

Å besøke O'Learys Drammen skal være en morsom opplevelse og en møteplass hvor man samles for moro med venner, familie eller kolleger. Med cirka 2000m² tilbyr vi en stor restaurant med flere bar muligheter, spise områder og TV skjermer for live sport. Samt har vi valgt ut de nyeste og beste aktivitetene i underholdningskategorien for å tilby et utvalg enkle og morsomme aktiviteter som kan bli elsket av alle!

Her finner du for eksempel:

Bowling

7 tilgjengelige baner for en flott bowlingopplevelse med familie og venner!

Karaokerom

Lei ditt eget karaokerom! Med over 100 000 sanger å velge mellom er det den ultimate oppvarmingen for en kveld ute eller en hel natt med karaoke!

Interactive Dart - kommer snart!

Interactive Dart revolusjonerer det klassiske dartspillet og gjør det til den ultimate sosiale underholdningen for familien, bedriften eller vennegruppen. Velg mellom tonnevis av forskjellige typer spill som overföres på dartbrettet med forskjellige mål og kul grafikk.

Bursdagsselskaper for barn

La oss lage den beste bursdagsfesten for barna dine med morsomme aktiviteter, mat og is - tilgjengelig på lørdager og søndager!

O'Learys By Night

Nyt fredag- og lørdagskvelder på O'Learys med musikk fra husets DJ og de beste aktivitetene for en flott kveld!

I tillegg tilbyr vi også en Boston-inspirert mat- og drikkemeny med noe for enhver smak - prøv den ut og finn din favoritt!

Så hvorfor ikke bestille din neste kveld med venner eller ditt neste firmaarrangement på O'Learys Drammen? Se alle våre aktiviteter og les mer her: https://olearys.no/en-us/drammen/activities/